Under flera års tid, planerar, ritar och bygger sig  Eva och Leif en båt för en segling bortom nya horisonter, jorden runt. 

Åtta års spännande segeläventyr på jordens alla hav, intressanta möten med främmande kulturer och människor i 66 olika länder, finns samlade i 33 kapitel, tillsammans med talande bilder.
Med öppna sinnen, självironi och en stor portion humor, beskrivs i målande ord deras många upplevelser. Boken visar på att mycket är möjligt och går att klara av, mer än man tror sig om, den visar också hur, under resans gång, nya funderingar och det upplevda färgar av sig på besättningen ombord.
Botom nya horisonter handlar inte bara om en segelfärd på haven, utan också om en resa i det inre.

Bli jobbredo på 49 Timmar är inspirerande läsning och du får alla de instrument du behöver för att på ett strukturerat och metodiskt vis söka arbete, oavsett om du idag är arbetslös eller letar efter nästa steg i karriären.
Boken ger dig alla de instrument du behöver för att inom 2 dygn kunna söka arbete, strukturerat och målfokuserat. Boken ger dig en helt ny syn på ditt arbetssökande och öppnar upp för din kreativitet och din egen unika strategi.

Ny barnboksserie uppmärksammas på sociala medier

Isabergs nya barnboksserie om IDBY och alla dess roliga och intressanta invånare uppmärksammas allt mer. Nu senast har familjeliv.se ett intressant blogginlägg.

Lyssna på idernas musik, ladda ner  målarark och läs mer på:idby.se

 • Gnosjöandan - företagande som livsstil

  Gnosjöandan - företagande som livsstil

  En hett efterlängtad bok av journalist Christer Nordmark om Gnosjöandans uppkomst, historia & framtid.

  Läs mer…
  2018-04-25 10:56
 • Alexandras ostguide, utkommer september

  Alexandras ostguide, utkommer september

  • 40 av Europas finaste ostar med väl utvalda vintips

  • Vi smakar oss igenom Frankrike, Italien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Irland samt Norra Europa och korar de bästa ostarna på marknaden • Unik semesterguide till Sveriges bästa gårdsmejerier

  • Alexandra Matson Ruane, vars familj har varit i ostbranschen i 130 år, är osthandlare i femte generation och specialist på ost- och vinprovningar • De lustfyllda ostberättelserna ackompanjeras av matfotograf Bill Masons förtrollande bilde

  Läs mer…
  2018-04-13 09:13

Fler nyheter